4YOU

Bij 4YOU kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen en pedicure. Ik besteed in mijn salon mijn aandacht aan huidverbetering. Tijdens een behandeling kijk ik naar de behoeften van de huid en maak ik een behandeling op maat. Hierdoor heeft de behandeling het meeste effect en komt jouw huid nooit iets tekort. Ik heb voor Dermalogica gekozen omdat het merk heldere behandelingen heeft en je producten ook eenvoudig thuis kunt ervaren. Hierdoor hebben mijn behandeling nog meer effect én is je huid binnen enkele weken in topconditie. Benieuwd wat ik jouw huid zou adviseren? Kom dan eens langs voor een fijne behandeling.

De gezichtsbehandelingen bij 4YOU

ProSkin
De behandelingen bij 4YOU hebben dezelfde naam als Dermalogica. De ProSkin behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huidconditie. Hoe je huid er ook uit ziet, welke leeftijd je ook hebt, voor iedereen wordt een ProSkin behandeling op maat gemaakt.

Wanneer ik merk dat je last hebt van acne, huidveroudering, pigmentatie of een gevoelige of droge huid. Dan zorgen we dat deze problemen doeltreffend worden aangepakt. Wanneer ik merk dat de behandelingen niet afdoende helpen, zal ik adviseren om een kennismakingsgesprek bij Cosmetique Totale te maken, zij hebben geavanceerde apparatuur waarmee zij soms betere resultaten te behalen. Mijn doel: Jouw huid weer laten stralen!

FaceFit

Heb je niet zoveel tijd maar wil je je huid wel een boost geven? Dan is de Facefit iets voor jou. Deze treatment duurt maar heel kort en is altijd gefocust op een nieuwe product of thema. Hierbij kijk ik altijd naar wat jouw huid nodig heeft en geef ik je wat tips om thuis het resultaat verder te optimaliseren.

ProSkin30

Zoals de naam al doet vermoeden duurt deze behandeling 30 minuten. In deze tijd ga ik heel doelgericht te werk en ligt de focus op het reinigen en verwijderen van onzuiverheden. Zie het als een goede onderhoudsbeurt voor je gezicht!

ProSkin60

De ProSkin60 staat garant voor 60 minuten me-time. Tijdens deze uitgebreide behandeling besteed ik mijn aandacht aan het verbeteren van de huid. Hierbij maak ik een op maat gemaakte behandeling die afgestemd is op jouw huid.

Microneedling met de Derma Pen 

Microneedling is een behandeling die wordt uitgevoerd met een microneedling pen. Deze pen beschikt over minuscule naaldjes, waarmee je kleine horizontale kanaaltjes in de huid maakt, zonder de huid te beschadigen. De voordelen:

 • Het stimuleert de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid
 • Het bevordert de aanmaak van collageen en elastine
 • Verzorgende producten worden beter door de huid opgenomen
 • De huid wordt gladder en steviger en krijgt een frissere aanblik
 • Geschikt om meer dan 57 huidsymptomen te behandelen, waaronder acne littekens, striae, rimpels, hyperpigmentatie en rosacea
 • Met microneedling omzeil je de nadelen van fractionele lasers; denk hierbij aan pijn, hitte en herstelperiodes.
Diensten
 • Schoonheidsbehandelingen
 • Pedicure
 • Manicure
 • Harsen
 • Epileren
 • Wenkbrauwen en wimpers verven
Social Media
Contact

4YOU Pedicure & Schoonheidssalon
Monique Bodenstaff
Dorpsweg 40A
3235 AG Rockanje
0181 – 401 707
06 – 520 382 70

Info@schoonheid4you.nl