Pulzzz

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Westvoorne informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In onze salon behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot rug: veel is mogelijk. Bel gerust voor meer informatie.

Waarom Pulzzz?

Bij Pulzzz Westvoorne werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL, waarbij er een reeks van pulsen op de huid wordt gezet, die speciaal op intensiteit, huid-en haarkleur is afgestemd.

Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL in combinatie met een variabele reeks van pulsen geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Betaalbaar voor iedereen

Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met nieuwste versie van IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,10 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief in Nederland en heeft al vele mensen geholpen met het bereiken van een gladde huid, zonder stoppels of irritatie.

Kies ook voor een mooie gladde huid

IPL is de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Westvoorne.

  • De beste behandeling tegen (over-)beharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • Eerste okselbehandeling cadeau
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 13:00 – 21:00
Donderdag
13:00 – 21:00
Vrijdag
gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Social Media
Contact

Dorpsweg 40A
3235 AG Rockanje
06-11843511
westvoorne@pulzzz.nl

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.