Merken

Bij 4YOU hechten we veel waarden aan goede kwaliteit merken. Daarom delen wij graag iets meer over de merken die wij hebben gekozen. Hieronder tref je alle merken van alle bedrijven onder het dak van 4YOU.

We horen steeds meer van allergieën, deze ontstaan door ongewenste stoffen in make-up. Hierbij kun je denken aan talk, conserveringsmiddelen, siliconen, kleurstoffen en parfum. En wist je dat deze ingrediënten het huidverouderingsproces versnellen. Daarom heeft Mineralogie ervoor gekozen deze stoffen iet te gebruiken, hierdoor is de make-up goed te gebruiken voor mensen met een gevoelige huid, acne, rosacea of allergieën.

Dermalogica is niet chique of luxueus. Het merk is volledig gericht op het bereiken van een gezonde huid. De verpakkingen voldoen niet aan de laatste trends en zijn niet ontworpen om bij het interieur van je badkamer te passen. Nee, zij besteden hun tijd aan het uitdenken van innovatieve formules die echte werken. Zij kiezen voor ingrediënten die een positieve invloed hebben op je huid.

Je huid is het grootste orgaan, daar moet je goed voor zorgen. Loveli ontwierp de eerste deodorant zonder aluminium di ook nog eens werkt. De deodorant is gewerkt op basis van kokosolie en zuiveringszout. Je zweetklieren worden hierdoor niet geblokkeerd, maar zweetgeurtjes worden wel geneutraliseerd. Je zweet nog wel, maar niemand ruikt het!