Vandaag Beginnen

Mijn naam is Jacqueline Broeksmit , net als de meesten van  jullie heb ik heel wat ¨diëten¨  uitgeprobeerd .

Tot ik 13 jaar geleden besloot dat het genoeg was en ben gaan leren voor voedingsconsulent. Daar vond ik uit dat mijn basis voedsel (waarvan ik dacht dat het gezond was) niet gezond was. Nadat aangepast te hebben viel ik 15 kg af , ik moest een paar dingen veranderen en dagelijks een wandeling van een half uurtje maken. Wat voelde ik mij beter door de juiste voeding en beweging.  Dit gevoel wil ik graag aan iedereen overbrengen.

Je vindt mij op de Dorpsweg 40a te Rockanje. Daar kun je terecht voor begeleiding bij het afvallen , motivatie ,  een luisterend oor en natuurlijk het weegmoment. We beginnen met het analyseren van je eetgewoontes en passen het  aan tot een gezonder en lichter eetplan.

Wekelijks krijg je  recepten om te laten zien dat gezond ook lekker kan zijn. Er wordt rekening gehouden met:  Speciale dagen , persoonlijke wensen, gezin en b.v. continue werk of zakelijke verplichtingen. En wat je niet lust hoeft ook niet gegeten te worden, we vinden wel iets anders dat gezond en lekker is.

Zo wordt afvallen leuk!!

Begeleiding bij het afvallen: je wordt gewogen, je krijgt een persoonlijk weekplan, recepten en advies. Het intakegesprek is gratis en verplicht tot niets. Een consult is 15 euro

Besluit je om vooruit voor 10 weken te betalen dan kost het je  9 weken = 135 euro

Afvallen met SLiMM en VITAAL voedingssupplementen kost 110 euro voor 1 maand incl. 4 consulten.

Social Media
Contact

Jacqueline Broeksmit
06 11843511
info@vandaagbeginnen.nl
www.vandaagbeginnen.nl
Openingstijden op afspraak.
Woensdag van 13.00 uur tot 21.00 uur.
Donderdag van 13.00uur tot 21.00 uur.