Nieuw bij 4YOU: Eefknipt!

Welkom bij 4YOU

4YOU is gevestigd in Rockanje en staat bekend om alle professionals onder één dak. De dames hebben ieder hun eigen specialiteit en zorgen ervoor dat jij weer gaat stralen na je bezoek.

Wanneer je toe bent aan een dagje verwennerij, ben je bij Monique en haar dames aan het juiste adres. Plan alle afspraken achter elkaar en je hebt een topdag waardoor je je weer als herboren voelt. Begin met een fijne gezichtsbehandeling, ga door naar een massage, geef je kapsel een opfrisbeurt en eindig bij de manicure. Zo loop jij de deur uit met een tevreden en voldaan gevoel!

Alles onder één dak

Waar staan wij om bekend?

Blaadjes
Aandacht voor jou

Bij 4YOU vinden we het belangrijk dat je alle aandacht krijgt die je verdient tijdens dit verwenmoment. Even ontsnappen aan de drukte van de dag en genieten van je behandeling.

Spiegel
Beauty

Beauty is een heel breed begrip, dat begint bij goed zorgen voor jezelf. Hierbij kun je denken aan een fijne gezichtsbehandeling, een pedicure of goed voedingsadvies.

Thee
De thee staat klaar!

Bij ons staat de thee altijd klaar! Liever koffie? Geen probleem! Aan onze koffietafel praten we graag even bij met onze klanten.

Pand
Alles onder één dak

Het voordeel van 4YOU? Eén adres voor al je beautyzaken, dat betekent dat je afspraken eenvoudig kunt combineren. Ga eerst voor een fijne gezichtsbehandeling,  vervolgens voor een nieuw kapsel en eindig met een helder voedingsadvies.